Mail info@denkie.com of bel +32 59 340 280 voor meer info

Illustraties en 2D-filmpjes die duidelijk vertellen wat jij bedoelt.

DENKie creëert voor jou een unieke grafische visual én 2D-animatievideo op maat van jouw bedrijf die jouw veiligheidsboodschap op een heldere manier overbrengt.

Waarom kiezen voor DENKie?

Ontdek hoe wij te werk gaan:

 • Op maat van jouw organisatie
  De illustraties en 2D-animaties worden volledig op maat van jouw bedrijf ontwikkeld, in jouw huisstijl en rekening houdend met jouw doelgroep.
 • Creativiteit
  Jij weet wat je wilt en moet vertellen. Wij zorgen dat jouw boodschap vertaald wordt in een creatieve boodschap die blijft plakken en opgevolgd wordt door je medewerkers.
 • Betere communicatie
  Wij zorgen ervoor dat jouw veiligheidsboodschappen beter begrepen worden en blijvend opgevolgd worden.
 • Ontzorgen van A tot Z
  Wij staan erom gekend dat wij onze klanten echt ontzorgen. We helpen ook jou graag zodat jij je volop op jouw core business kan blijven focussen.

Tevreden klanten

“DENKie ondersteunt ons zowel op vlak van safety als people engagement, met als resultaat trotse medewerkers, een veilige werkvloer en een veel beter rendement.”

Filip Vandenberghe, CEO Alltech België

“Bij DENKie zijn ze rechttoe, rechtaan. Zoals ze denken, zullen ze doen. Daarom heb ik DENKie al meerdere keren aangeraden bij andere bedrijven.”

Freek Van Belle, Technical Sales Manager PGS RDB pallets

Een creatieve veiligheidsaffiche mét animatievideo op maat van jouw organisatie

BRAINSTORM

We brainstormen met jou over jouw gekozen veiligheidsthema. Daarna gaan we intern aan de slag en staan we in voor een creatieve vertaling van jouw veiligheidsboodschap.

CREATIE AFFICHE

Je krijgt van ons een creatieve illustratie die jouw veiligheidsboodschap op een duidelijke manier overbrengt. Deze kant-en-klare affiche kan je meteen – online én offline – inzetten.

2D-ANIMATIEVIDEO

2D-animaties zijn dé tool om instructies rond veiligheid en kwaliteit over te brengen. We vertalen jouw veiligheidsboodschap naar een aantrekkelijk animatiefilmpje.

Plan een babbel met Peter van DENKie

Via onderstaande kalender kan je een vrijblijvende videocall inplannen om te brainstormen over jouw veiligheidsboodschap.
Tot binnenkort!