Mail info@denkie.com of bel +32 59 340 280 voor meer info

Op het vlak van HR & HSE helpen wij bedrijven optimaal bij:

 • het opleiden van medewerkers en tijdelijke werkkrachten;
 • het duidelijk overbrengen van boodschappen aan hun medewerkers;
 • het aanmelden van subcontractors, leveranciers en andere bezoekers.

Het resultaat?
Iedereen loopt veilig rond op de site en is goed geïnformeerd.

Het opleidings- en testplatform van Roxell

Veel veiligheidsregels, weinig duidelijkheid. Hiermee klopte Roxell aan bij DENKie.

Het doel? Opleidingen gestroomlijnder doen lopen. DENKie kwam langs om het opleidingsplatform van DENKie voor te stellen. Een platform waar je je medewerkers kan trainen en testen in één.

Danny De Muynck, preventieadviseur bij Roxell vertelt: “Ik ben begonnen met de basismodule en deed daar enkele testen op. Ik was direct verkocht en begon al flowcharts uit te tekenen hoe het moest werken voor Roxell. Begin 2022 gingen we live met het platform. Iedereen was er snel mee weg. Het is zo intuïtief en wijst zichzelf uit. Momenteel oefenen we met het opleidingsplatform in België. Next steps zijn nieuwe opleidingen toevoegen en uitrollen naar onze productiesites wereldwijd.”

Animatievideo’s om veiliger te werken bij Volvo Car Gent

Volvo Car Gent rekent op DENKie om hun welzijnsbeleid op een creatieve manier over te brengen aan hun 6.500 medewerkers. Mascotte Crossie en zijn vrienden werken rond 5 welzijnsdomeinen.

Via animatievideo’s en nudges verspreid over de productiesite krijgen de medewerkers tips om veiliger, gezonder en gelukkiger te werken.

Komen wij binnenkort ook eens brainstormen over jouw HR- en HSE-communicatie? Graag!

Ik wil graag meer info

  Het MyJob platform van CEWEZ

  CEWEZ is een organisatie die 2000 havenarbeiders helpt in hun job. CEWEZ lanceerde begin 2022 haar platform MyJob.

  Ter ondersteuning van de lancering én de interne opleidingen creëerden we een uitgebreide 2D-animatievideo als handleiding voor het platform MyJob.

  Mascotte Bollie wordt verder ingezet om de HSE-communicatie uit te bouwen.

  Altijd veilig en snel onthaal bij Alltech

  DENKie werkt al enkele jaren intensief samen met Alltech om de interne communicatie en veiligheid te optimaliseren binnen Alltech – De Ster.

  Na de lancering van het opleidingsplatform werden er al tal van animatievideo’s en nudges gecreëerd om de medewerkers veiliger te doen werken. Niet alleen voelen medewerkers zich gelukkiger dankzij onze duidelijke en creatieve communicatie, het rendement binnen het bedrijf steeg ook opvallend.

  En nog zoveel meer…

  Ons doel is om jouw HR- en HSE-communicatie te boosten. We doen dit niet enkel via 2D-animaties, maar ook via allerhande extra tools of nudges. Denk maar aan affiches, gadgets en belettering in jouw kantoren en productieruimtes, maar ook pocketcards en pictowoordenboeken.

  We verspreiden jouw boodschap via jouw eigen kanalen en/of via ons opleidings- en onthaalplatform dat we voor jou personaliseren.

  Laat je inspireren

  Bekijk onze showreel voor voorbeelden van enkele projecten.

  Ontdekken hoe wij ook voor jouw bedrijf een meerwaarde betekenen?

  Wij werken onder andere voor

  Ik wil graag meer info