Mail info@denkie.com of bel +32 59 340 280 voor meer info

Terug naar overzicht

ONE SQUAD® OPLEIDINGSMODULE

In onze explainervideo ontdek je de meerwaarde van ons DENKie-opleidingsplatform voor de medewerkers en het management van je bedrijf.

Meer weten? Mail ons: info@denkie.com of bel ons: 059 340 280. We staan klaar!

Video is ideaal om boodschappen en instructies over te brengen. Opleidingsvideo’s worden dan ook gebruikt om medewerkers, en vaak ook onderaannemers, op de hoogte te houden van de geldende veiligheidsregels binnen bedrijven.

Het is dan ook een meerwaarde dat je jouw medewerkers en eventuele subcontractors kan testen of ze de video bekeken hebben en de boodschappen goed begrepen hebben.

DENKie heeft hiervoor een eigen opleidingsmodule ontwikkeld die je kan inzetten om je medewerkers (en subcontractors) te trainen én te testen aan de hand van opleidingsvideo’s en gekoppelde vragenlijsten.

Contacteer ons

  Alltech wordt een A-team

  Alltech is één van de top tien dierengezondheidsbedrijven wereldwijd. De Belgische productiesite behoort tot de top 4 van de 77 productiesites van Alltech wereldwijd.

  Na workshops met het management én mensen vanop de werkvloer implementeerden we een intern communicatieplatform met oa een opleidingsmodule waarin de arbeiders opgeleid en getest worden op vlak van safety, quality en milieuvoorschriften.

  Op de productiesite wordt er in ploegensysteem 24/24 en 7/7 gewerkt, hierdoor kent niet iedereen elkaar en is het niet altijd makkelijk om boodschappen over te brengen. Video’s en creatieve visuals zijn hier een grote hulp. Complexe boodschappen worden zo efficiënt en snel overgebracht. We betrekken het Alltech-team ook in het maken van video’s, waardoor ze meer verantwoordelijkheid tonen en zich betrokken voelen.

  De ploegverantwoordelijken, die de ambassadors zijn binnen het project en door DENKie gecoacht worden, tonen immens veel engagement en motivatie en trekken iedereen op de werkvloer mee in het verhaal. Chapeau!

  Roxell’s veiligheidscommunicatie staat op punt

  Veel veiligheidsregels, weinig duidelijkheid. Hiermee klopte Roxell aan bij DENKie. Het doel? Een manier om opleidingen gestroomlijnder te doen lopen.

  Hoe begin je aan zoiets? Danny, preventieadviseur van Roxell: “Ik probeerde eerst zelf filmpjes te maken met mijn gsm. Het idee was goed, maar het herwerken nam veel tijd in beslag. We geraakten niet vooruit”

  Peter van DENKie kwam langs om het opleidingsplatform van DENKie voor te stellen. Een platform waar je je medewerkers kan trainen en testen in één. Het management was meteen mee en zag de meerwaarde van het platform. “Ik ben begonnen met de basismodule en deed daar enkele testen op. Ik was direct verkocht en begon al flowcharts uit te tekenen hoe het moest werken voor Roxell.”

  “Halverwege januari gingen we live met het platform en ondertussen deden we al enkele opleidingen met de nieuwe tool. Iedereen was er snel mee weg. Ik heb geen enkele vraag gekregen omtrent het platform. Het is zo intuïtief en wijst zichzelf uit.”

  “Momenteel oefenen we met het opleidingsplatform in België. Next steps zijn nieuwe opleidingen toevoegen en een andere denkpiste is internationaal uitrollen.”