Mail info@denkie.com of bel +32 59 340 280 voor meer info

Eenvoudige 2D-filmpjes die het onthaal van nieuwe medewerkers versnellen

DENKie creëert voor jou een unieke grafische visual én 2D-animatievideo op maat van jouw bedrijf die jouw onthaalprocedure op een heldere manier overbrengt.

Waarom kiezen voor DENKie?

Ontdek hoe wij te werk gaan:

 • Op maat van jouw organisatie
  De illustraties en 2D-animaties worden volledig op maat van jouw bedrijf ontwikkeld, in jouw huisstijl en rekening houdend met jouw doelgroep.
 • Creativiteit
  Jij weet wat je wilt en moet vertellen. Wij zorgen dat jouw boodschap vertaald wordt in een creatieve boodschap die blijft plakken en opgevolgd wordt door je medewerkers.
 • Betere communicatie
  Wij zorgen ervoor dat jouw boodschappen beter begrepen worden en blijvend opgevolgd worden. Je wint ook tijd uit en de nieuwe medewerkers raken sneller wegwijs in jouw bedrijf.
 • Ontzorgen van A tot Z
  Wij staan erom gekend dat wij onze klanten echt ontzorgen. We helpen ook jou graag zodat jij je volop op jouw core business kan blijven focussen.

Tevreden klanten

“DENKie ondersteunt ons zowel op vlak van safety als people engagement, met als resultaat trotse medewerkers, een veilige werkvloer en een veel beter rendement.”

Filip Vandenberghe, CEO Alltech België

“Onze onthaalvideo is echt veel sterker dan onze bundel papieren met richtlijnen. Nu is het voor iedereen duidelijk wat de regels op onze site zijn. Duidelijker en veiliger voor onze eigen mensen én bezoekers.”

Lieve Brillant, Preventieadviseur DieKeure

Een creatieve onthaalaffiche mét animatievideo op maat van jouw organisatie

BRAINSTORM

We brainstormen met jou over jouw huidige onthaalprocedure. Daarna gaan we intern aan de slag en staan we in voor een creatieve vertaling van jouw richtlijnen.

CREATIE AFFICHE

Je krijgt van ons een creatieve illustratie die jouw onthaalprocedure in de kijker zet en voorzien is van QR-code om de onthaalvideo te bekijken. Deze kant-en-klare affiche kan je meteen – online én offline – inzetten.

2D-ANIMATIEVIDEO

2D-animaties zijn dé tool om instructies rond onthaal, richtlijnen en waarden in het bedrijf over te brengen. We vertalen jouw boodschappen naar een aantrekkelijk animatiefilmpje.

Plan een adviesgesprek

Via onderstaande kalender kan je een vrijblijvende videocall inplannen om te brainstormen over jouw boodschap.

Liever een mailtje of belletje? Dat kan via info@denkie.com of 059 340 280.

Tot binnenkort!