Mail ons op info@denkie.com of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Tropicana

Tropicana oogst veiligheid in Zeebrugge

Onze services

Viertalig onthaalplatform
DENKie-onthaalvideo’s

Vraag van de klant

Tropicana Brands Group uit Zeebrugge bereidt sappen met puur geperst fruit. Het bedrijf houdt eraan om alle bezoekers een fris en fruitig onthaal te geven, en iedereen ook goed te informeren. DENKie heeft heel wat knowhow omtrent dergelijke interne processen. Daar plukt Tropicana nu de vruchten van!

Onze oplossing

Voor Tropicana lanceerden we een onthaalplatform dat bezoekers verwelkomt, informeert én test. Daarnaast creëerde DENKie video’s die de richtlijnen voor bezoekers, contractors en interims uitgebreid, maar ook op een sappige manier brengen. Voor deze grote internationale speler maakte DENKie alles op in vier talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Doe de test!

DENKie creëerde op vraag van Tropicana een viertalig onthaalplatform. De touchscreen-kiosk verwelkomt bezoekers en schotelt hen enkele algemene richtlijnen voor in een DENKie-filmpje. Daarna volgt een testje. Slaagt de bezoeker? Dan is het toegangscertificaat direct in the pocket!

Veiligheid oogsten van bij het onthaal

Tropicana verwelkomt bezoekers, contractors en interims ook met DENKie-onthaalvideo’s in vier talen. Hierin komen tal van situaties leuk geïllustreerd aan bod. Zo informeert Tropicana de bezoekers over hun aanmeldingsprocedures en geven ze informatie over machines en persoonlijke beschermingsmiddelen. DENKie & Tropicana, a pear-fect match in safety. 

Meer info? Demo? +32 59 34 02 80info@denkie.com.

DENKie België
Vaartstraat 13 – 15
8400 Oostende

DENKie Nederland
Kommavlinder 27
4007 HP Tiel

+32 59 34 02 80
info@denkie.com