Mail ons op info@denkie.com of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Veilig en efficiënt werken begint bij DENKie!

DENKie is een merk van Het DENKhuis, een gezellig huis waar merken vorm krijgen en waar duurzame communicatie leeft. Vertrouwen en een eerlijke aanpak zijn hoekstenen van alle merken binnen Het DENKhuis. Duidelijke communicatie leidt tot een vertrouwensband, een duurzame basis voor relaties met medewerkers, klanten en derden, waardoor we resultaten op lange termijn creëren. 

Heldere interne communicatie is de eerste stap naar een veilige en efficiëntere werkomgeving. Met DENKie zetten we volop in op duidelijke HR- en HSE-communicatie. Van veiligheidstools tot opleidingen: we communiceren eenvoudig en op maat van elk bedrijf. Dat doen we via creatieve non-verbale communicatie, inspirerende workshops en leuke campagnes die de volledige organisatie aanspreken. 

bijgeknipt

Sterke waarden als kwaliteitsgarantie

Vertrouwen

Wanneer wij in alle vertrouwen werken, zijn we op ons best. Dat geldt ook in de bedrijven waar we vertrouwen creëren door helder te communiceren.

Hulpvaardig

Een helpende hand onder collega’s of klanten efficiënt begeleiden richting oplossingen, mensen zijn er om elkaar te helpen.

Positief

Wij zien elke dag als een verrijking en gaan er met een positieve ingesteldheid tegenaan. Hier staat een goed gevoel centraal.

Nieuwsgierig

Mensen met een passie zien wij het liefst. We wakkeren nieuwsgierigheid aan zodat we niet alleen onze job doen, maar ook the bigger picture voor ogen houden.

In alle vertrouwen naar
resultaten op lange termijn

We ontzorgen je volledig,
van A tot Z nemen we alles op ons.

We werken uitsluitend op maat,
weg van alle eenheidsworst.

We dagen onszelf telkens opnieuw uit
voor de creatiefste ideeën.

We garanderen je betere communicatie,
zowel intern als extern.

Een team van experten

Een goede interne communicatie leidt tot cultuuroptimalisatie en people engagement. Trotse medewerkers, minder ziekteverzuim, meer productiviteit, sterkere bedrijfscultuur … de voordelen zijn talrijk. 

Onze experten helpen je om boodschappen creatief en eenvoudig te brengen, maar bovenal duidelijk voor iedereen. Wij zijn helpers. Durvers en doeners. Kritische denkers, dat ook. We kruipen in het DNA van je bedrijf en vertalen HR- en HSE-noden in handige tools.

Ontdek het team van Het DENKhuis

Laat je inspireren

Slip & trip

Struikelen en vallen vermijden? In deze video geeft Gloria je enkele tips zodat jij veilig aan de slag kan gaan!

Heftruckregels

In deze video geven we je maar liefst tien tips mee om veilig met de heftruck te rijden. Hef jij veilig mee?

Cultuur en waarden

Ontdek nu de waarden en gedragingen die we in ons team essentieel vinden. Zo creëren we een blije, veilige en duurzame werkomgeving!