Mail ons op info@denkie.com of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Brabo

Veilig meren voor een veiligere haven

Onze services

Workshop
Branding en lancering HR- en HSE-campagnes
Fotografie
Bekendmakingscampagnes

Vraag van de klant

Na de succesvolle employer branding door DENK!, rekende Brabo ook op DENKie. Het doel? De veiligheid binnen het havenbedrijf vergroten en medewerkers aanmoedigen om veilig te meren. Iedereen aan boord voor een veilige Antwerpse haven!

Onze oplossing

Voor DENKie waren de ankerpunten meteen duidelijk. We lanceerden een veiligheidsbranding met de reeds gekende mascottes Mario en Marit. Daaruit vloeiden allerlei enthousiasmerende campagnes voort onder het motto ‘Meer veilig’.

Workshop wizards

In een creatieve workshop met onze experts in interne communicatie verkenden we de verschillende mogelijkheden. We visualiseerden op welke manieren we richting een veiliger Brabo en een veiligere haven konden werken.

Meer veilig met Mario en Marit

Het team van DENKie werkte voor Brabo een volledige branding uit. Mascottes Mario en Marit, al goed ingeburgerd, namen de Brabo-medewerkers bij de hand in diverse veiligheidstopics. Onder de noemer ‘Meer veilig’ realiseerden we tal van HR- en HSE-campagnes. 

Uitgelichte afbeelding Case Brabo
Affiches fotografie Case Brabo

Eigen medewerkers in de spotlights

We verzorgden ook de fotografie voor leuke beelden voor tal van visuals. Onder de medewerkers vond Brabo enkele dappere en heel enthousiaste modellen die de herkenbaarheid van de veiligheidscampagnes maar al te graag kracht bij zetten.  

Informatieve campagnes

Elk kwartaal wou Brabo een andere veiligheidscampagne in de kijker zetten. Zo was er Slip & Trip om te wijzen op de gevaren van valincidenten met allerhande tools: van opleidingsvideo’s en -tests tot visuals. Ook het belang van Kanaal 63, het meldingskanaal binnen de haven, kreeg extra aandacht. Allemaal ankerpunten voor een veiliger Brabo!  

Meer info? Demo? +32 59 34 02 80info@denkie.com.