Mail ons op info@denkie.com of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Maenhout & Moonwood

Cultuuroptimalisatie & Maenhout: a perfect mat(ch)

Onze services

Workshop
Branding & lancering HR- en HSE-campagne

Vraag van de klant

Maenhout en Moonwood uit Brugge zijn echte experts in respectievelijk bedrijfshygiëne en geurmarketing. Philippe Maenhout, zaakvoerder van beide bedrijven, klopte bij ons aan met een vraag die zowel eenvoudig als complex was: hoe optimaliseren we de bedrijfscultuur en interne veiligheid? DENKie heeft gelukkig alle nodige expertise in huis om hun HR- en HSE-communicatie een boost te geven.

Onze oplossing

We startten met een workshop rond veiligheidscultuur en duurzaamheid. Aan de hand van een leuke branding en een lanceringsvideo met quiz enthousiasmeerden we alle medewerkers. In de toekomst volgen trouwens nog DENKie-filmpjes rond actuele thema’s voor Maenhout en Moonwood.

Workshop in geuren & kleuren

Tijdens de workshop herformuleerden we de kernwaarden kort en krachtig: Maenhout staat voor trust, helpfulness, happiness en curiosity. Er kwamen ook heel wat ideeën bovendrijven omtrent topics. We beslisten om tijdens het eerste jaar ‘hulpvaardigheid’ als thema te kiezen.

Mats & maten optimaliseren bedrijfscultuur

Mascotte Mats brengt in de lanceringsvideo zijn maten mee. Natuurlijk herkennen de ‘Maentjes van Brugge’ hun zaakvoerder Philippe. Een leuke knipoog waardoor het DENKie-filmpje de aandacht meteen vasthoudt, terwijl het toch belangrijke thema’s aankaart zoals o.a. arbeidsveiligheid, psychosociaal welzijn, ergonomie en arbeidshygiëne. 

Meer info? Demo? +32 59 34 02 80info@denkie.com.

DENKie België
Vaartstraat 13 – 15
8400 Oostende

DENKie Nederland
Kommavlinder 27
4007 HP Tiel

+32 59 34 02 80
info@denkie.com