Mail ons op info@denkie.com of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Pentair

Ondergedompeld in een optimale bedrijfscultuur

Onze services

Workshop
Branding
Lancering Dank u-campagne

Vraag van de klant

Pentair biedt slimme waterbehandeling om water maximaal te benutten. Voor een wereldspeler zoals Pentair is een optimale veiligheids- en bedrijfscultuur van groot belang. De vestiging in Herentals klopte bij ons aan voor een analyse en optimalisatie. Geen HR- of HSE-water is DENKie te diep!

Onze oplossing

Een workshop was de basis om de reeds genomen acties van Pentair op vlak van veiligheids- en bedrijfscultuur onder de loep te nemen en ook te kijken naar de mogelijke verbeterpunten. We creëerden daarna een frisse branding en verschillende interne campagnes die zowel doeltreffend zijn als aantrekkelijk ogen.

Waterdichte workshop

Tijdens de workshop doken Pentair en het DENKie-team samen in de huidige veiligheids- en bedrijfscultuur. Hoe kunnen medewerkers het werk veilig, duurzaam en ergonomisch aanpakken? En hoe voelen zij zich? Op basis van de resultaten stellen we samen alles in het werk voor een aangename én veilige werkomgeving.

FRESH branding

Pentair werkt voortaan met een FRESH branding en label. FRESH staat voor Fun, Respect, Environment, Safety en Health. Mascottes Polly, Sophie en Penny lanceren de HR- en HSE-campagne via een DENKie-filmpje. Het filmpje dompelt werknemers onder in belangrijke FRESH-topics. Denk maar aan psychosociaal welzijn en gezondheid op de werkvloer, maar ook thema’s zoals kwaliteitsvol werk en arbeidshygiëne en -veiligheid komen bovendrijven.  

Dank u-campagne sijpelt succesvol door

Medewerkers bedanken kan op tal van manieren. Pentair vroeg DENKie om dit te doen op een creatieve manier, ver weg van alle clichés. Zo kwam de Dank u-campagne boven water. Elke medewerker ontving thuis een leuke postkaart. Een DENKie-filmpje zet de waardering voor de werknemers extra in de verf. Ook in het bedrijf zelf kon je niet naast de kleurrijke beachflags kijken.

Partnership op lange termijn

Om duurzame resultaten te behalen is een langetermijnvisie essentieel. Daarom blijft Pentair inzetten op veiligheid binnen het bedrijf. In samenwerking met DENKie volgen er regelmatig interne veiligheidscampagnes en ad hoc DENKie-filmpjes om de veiligheidscultuur blijvend hoog te houden.

Meer info? Demo? +32 59 34 02 80info@denkie.com.

DENKie België
Vaartstraat 13 – 15
8400 Oostende

DENKie Nederland
Kommavlinder 27
4007 HP Tiel

+32 59 34 02 80
info@denkie.com