Mail ons op info@denkie.com of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Het recht op deconnectie

Wist je dat bedrijven met meer dan 20 werknemers wettelijk verplicht zijn om hun werknemers te informeren over hun recht op deconnectie? Dat is het recht om offline of onbereikbaar te zijn buiten de arbeidstijden.

Een duidelijke scheiding tussen de privé- en werktijd is het doel! Maar hoe breng je jouw richtlijnen duidelijk over naar je werknemers?

Bij DENKie geven we jouw richtlijnen en actieplannen vorm. We brengen jouw boodschap rond deconnectie herkenbaar én met een leuke twist.

  • Sprekende visuals
  • Filmpjes
  • Quizjes
  • Affiches

Ontdek SMARTERatWORK by DENKie, een gratis open leerplatform met korte en resultaatgerichte opleidingen in drie talen (NL, FR, ENG). Het doel? Bedrijven en medewerkers veiliger en blijer laten werken. Simpel en impactvol. Toch liever video’s op maat? Dan staat DENKie voor je klaar!

Wil je meer weten over deconnectie? Ontdek hier de SMARTERatWORK-opleiding over dit topic. Bekijk de video, doe de quiz en laat je inspireren!

Laat je inspireren.
Wil je even vrijblijvend brainstormen?
Bel Peter op +32 59 34 02 80 of stuur hem een mailtje op info@denkie.com. Heb je liever dat Peter jou opbelt? Laat dan een berichtje achter via het contactformulier.
Ontdek hoe DENKie eenvoudigweg werkt.

Contacteer ons

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze belofte

We ontzorgen je volledig,
van A tot Z nemen we alles op ons.

We werken uitsluitend op maat,
weg van alle eenheidsworst.

We dagen onszelf telkens opnieuw uit
voor de creatiefste ideeën.

We garanderen je betere communicatie,
zowel intern als extern.