Mail ons op info@denkie.com of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Duurzame HR- en HSE-communicatie op maat

DENKie is je partner om HR- en HSE-boodschappen duidelijk over te brengen aan werknemers, onderaannemers, bezoekers, tijdelijke werkkrachten … Jouw richtlijnen en actieplannen krijgen vorm en de boodschap blijft hangen, want we brengen die herkenbaar én met een leuke twist.

  • Sprekende visuals
  • Filmpjes
  • Quizjes


Onze passie voor mensen versmelt met een doorgedreven kennis van duidelijke en duurzame communicatie. Ons geheim? Eenvoud en creativiteit.

Een goed geïnformeerde medewerker is immers een gelukkige medewerker én je beste ambassadeur. Het engagement stijgt, wat ook een groter rendement oplevert. Win-win!

Een veiligere werkomgeving dankzij…

Animaties en video's

Animaties spreken aan. We creëren video’s die instructies geven, potentiële gevaren tonen en die medewerkers leren om telkens correct te reageren.

E-learning

Opleidingsvideo’s over veiligheid, vragenlijsten die checken of alles goed is begrepen, … onze opleidingsmodule helpt je om de kennis up-to-date te houden.

Mascottes

Herkenbaarheid creëren? Enter de bedrijfsmascotte! Zo’n mascotte zet aan om boodschappen te bekijken maar ook om ze te onthouden. Een deel van het team!

Creatieve visuals

Visuals geven interne communicatie extra cachet. Medewerkers krijgen heldere richtlijnen die hen op een toffe manier aanzetten om veilig te werken.

Hoe gaat DENKie te werk?

Ontdek hoe DENKie
eenvoudigweg werkt.

Voor wie

De DENKie tools informeren, trainen en registreren medewerkers, onderaannemers en uitzendkrachten. Verantwoordelijken hebben een duidelijk overzicht omtrent de stand van zaken.

Het doel?

Veiligheid is het grote doel: op weg naar het werk, tijdens de job, alsook wanneer medewerkers tevreden huiswaarts keren. 

DENKie laat informatie doorstromen op een manier die iedereen begrijpt.  

Eenvoud als kernwoord

Wij vertalen de noden van je bedrijf moeiteloos in herkenbare, aantrekkelijke HR- en HSE-campagnes. Moeilijke boodschappen maken we eenvoudig. Zo blijft de boodschap hangen en is die goed verstaanbaar. 

Onze belofte

We ontzorgen je volledig,
van A tot Z nemen we alles op ons.

We werken uitsluitend op maat,
weg van alle eenheidsworst.

We dagen onszelf telkens opnieuw uit
voor de creatiefste ideeën.

We garanderen je betere communicatie,
zowel intern als extern.