Mail ons op info@denkie.com of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Lavoro vzw

Een aangename start en duidelijk werk bij Lavoro

Onze services

Introductievideo’s
Veiligheidsvideo’s
Animatievideo’s knelpuntfuncties

Vraag van de klant

Lavoro vzw bundelt 3 sociale maatwerkbedrijven: Oesterbank, De Duinenwacht en De Kringwinkel Kust. Om werknemers eenvoudig te kunnen onboarden, in te lichten over veiligheid en duidelijke instructies te kunnen geven, kwam Lavoro bij DENKie terecht.

Onze oplossing

Met DENK! hadden we reeds een employer branding campagne uitgewerkt voor Lavoro. De mascotte en kennis over het bedrijf waren er dus al! Met DENKie kregen we nu de eer om onboardingsvideo’s, veiligheidsvideo’s en instructies voor de knelpuntfuncties uit te werken. Onze aanpak om eenvoud te koppelen aan een portie creativiteit was ook ditmaal ons stokpaardje. We werkten verschillende krachtige en duidelijke animatievideo’s uit.

Vlot aan de slag!

Dankzij heldere introductievideo’s kunnen nieuwe medewerkers makkelijk beginnen aan hun carrière bij de maatwerkbedrijven van Lavoro. De animatievideo toont de missie en waarden van het bedrijf, maar ook een handige plattegrond en enkele belangrijke afspraken. Zo wordt duidelijk wat er verwacht wordt bij ziekte, welke pauzes er zijn, welke PBM’s nodig zijn en meer. Zelfs de belangrijke pictogrammen binnen het bedrijf worden verduidelijkt. Het resultaat? Nieuwe werknemers zijn snel ingelicht over belangrijke zaken en kunnen vlot aan de slag.

Veiligheid eerst

Zowel voor, tijdens als na het werk is veiligheid altijd prioriteit bij Lavoro. De veiligheidsvideo’s tonen duidelijke instructies om veilig te werken. Welke PBM’s draag je voor welk werk? Waarop moet je letten bij intern verkeer? Hoe kan je rugvriendelijk heffen en wat te doen bij ongevallen of noodsituaties? Het komt allemaal aan bod in de animatievideo’s. Gepersonaliseerd per maatwerkbedrijf. Eenvoudig en effectief.

Wil je zelf ook bijleren over PBM’s, ergonomie, intern transport, noodsituaties of nog veel meer? Ontdek het allemaal op SMARTERatWORK, ons gratis te gebruiken leerplatform. 

Knelpuntfuncties met een helder doel

Voor 7 verschillende knelpuntfuncties binnen de 3 maatwerkbedrijven hebben we met DENKie animatievideo’s met grondige informatie over de functie voorzien. Nog anders dan de algemene introductie- en veiligheidsvideo’s, wordt er in deze video’s dieper ingegaan op de specifieke instructies voor elk knelpuntberoep. Denk aan informatie voor de groenarbeiders, heftruckchauffeurs, magazijnmedewerker, transportmedewerker, …

Meer info? Demo? +32 59 34 02 80info@denkie.com.