Mail ons op info@denkie.com of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Joris Ide

Staalharde veiligheidscommunicatie

Onze services

Video voor transporteurs
Taalwissels
Video lossen coils

Vraag van de klant

Als sterke internationale speler in de staalindustrie kent Joris Ide een aanwezigheid in meer dan 15 landen. Tal van transporteurs rijden het terrein op om hun vrachtwagen te laden en lossen. Dit vraagt om duidelijke instructies en veiligheidsvoorschriften in meerdere talen om het proces correct te laten verlopen. Joris Ide deed beroep op de diensten van DENKie om de veiligheidsregels creatief maar helder in beeld te brengen.

Onze oplossing

Dankzij de creatie van 2D-animatievideo’s heeft DENKie een staalhard concept dat aansluit op de behoeften van Joris Ide. Transporteurs bekijken de video en komen zo de instructies voor het correct laden en lossen van hun vrachtwagen te weten. Om aan te sluiten bij het internationale karakter van het bedrijf, maken we de video’s in verschillende talen.

Een veilig laadproces

Transporteurs die zich aangemeld hebben aan het loket van Joris Ide, krijgen een DENKie-filmpje te zien waarin de veiligheidsregels en het laadproces verduidelijkt worden. Na het doorlopen van de video en quiz, krijgen de transporteurs toegang tot de site. DENKie vatte de instructies op een heldere manier samen, ondersteund door animaties die er een hapklaar geheel van maken.

Lossen zoals het hoort

Niet enkel het laden van de vrachtwagen werd in beeld gebracht, maar ook het lossen van coils. Het doel van DENKie bleef hetzelfde: duidelijke instructies op een aangename manier brengen zonder de boodschap uit het oog te verliezen.

Welkom, bienvenue, benvenuto

Joris Ide ontvangt transporteurs en partners vanuit verschillende landen. De instructievideo’s enkel in het Nederlands tonen, zou voor anderstaligen voor onduidelijkheid kunnen zorgen. Net dat wat we willen vermijden. DENKie verzorgde daarom de vertaling naar onder andere Frans, Italiaans, Engels, Turks, Hongaars en Kroatisch. Een internationale aanpak voor een internationaal bedrijf!

Meer info? Demo? +32 59 34 02 80info@denkie.com.