Mail ons op info@denkie.com of bel +32 59 340 280 voor meer info.

NTP

Veiligheidsinstructies die stromen naar de werknemers

Onze services

Workshop
Branding
DENKie-platform
Animatievideo’s

Vraag van de klant

NTP is als aannemer actief op het gebied van wegen, bodem, water, energie en advies. Veiligheid dragen ze hoog in het vaandel en ze werken er hard aan om dit te blijven verbeteren. Hiervoor zag NTP in DENKie een partner om meer veiligheid mogelijk te maken. De vraag naar begrijpelijke instructievideo’s en een opleidingsplatform was duidelijk.

Onze oplossing

Na een workshop HR- en HSE-communicatie, dook het team van DENKie achter de computerschermen om de branding uit te werken. Tevens werd het DENKie opleidingsplatform opgezet en aangevuld met verschillende animatievideo’s die we creëerden om de veiligheid van NTP te bevorderen.

De helden van NTP

Voor de campagnes van NTP bedacht DENKie een to the point label dat als rode draad fungeert binnen alle visuals: Veilig Werken. De helden van NTP zijn Peet en Puck, zij gidsen de werknemers vlot door gezonde, veilige en duurzame werkomstandigheden. Samen met de andere figuren vormen ze een sterk team om de boodschappen helder te communiceren.

Veiligheid tot op de bodem

Dankzij de lanceringscampagne maakten de medewerkers van NTP reeds kennis met de vijf topics die in de campagnes aan bod zullen komen: arbeidsveiligheid, duurzaamheid, bedrijfscultuur, kwaliteit en vitaliteit. De animatievideo met betrekking tot het bouwplaatsreglement, gedragscodes en PBM’s is een goed voorbeeld van de veiligheidsaanpak bij NTP.

Wil je zelf meer te weten komen over PBM’s? Ontdek hier de gratis opleiding in onze SMARTERatWORK trainingsbib. Hoe het werkt? Bekijk gratis de video’s met tips en tricks en doe de opleidingstest(en)! Simpel en impactvol. 

Op stap naar een veilige werkplaats

Tijdens een safety walk gaat de projectverantwoordelijke langs bij een specifiek project. Er wordt een gesprek aangegaan over de werkveiligheid en de veiligheidscultuur. Een nuttig concept dat ook wel om wat omkadering vraagt. Daarom maakte DENKie een korte animatievideo over de safety walks bij NTP. De voordelen ervan stromen door naar de medewerkers! Het DENKie-platform omvat ook een evaluatiemodule die perfect ingezet kan worden om safety walks te ondersteunen, de data van de safety walks te rapporteren en om te zetten in concrete acties.

Meer info? Demo? +32 59 34 02 80info@denkie.com.