Mail ons op info@denkie.com of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Vorsselmans

Glasheldere communicatie

Onze services

Animatievideo
Affiches
Mascotte en figuren

Vraag van de klant

Aluminium ramen en deuren, complexe gevelconstructies en zonnepanelen. Vorsselmans is een toonaangevend familiebedrijf dat staat voor kwaliteit en service. Om de veiligheid, orde en netheid binnen het bedrijf te verhogen, kwamen ze bij DENKie terecht.

Onze oplossing

Glasheldere communicatie door middel van aantrekkelijke affiches en toffe animatievideo’s. DENKie brengt de vraag van Vorsselmans op een leuke manier op de werkvloer. Dankzij deze communicatie-acties zijn de medewerkers op de hoogte van de veiligheid, orde en netheid, kwaliteit en duurzaamheid binnen het bedrijf.

Stan is dé man

Vorsselmans werd in 1972 opgericht door Stan Vorsselmans. Niemand beter dus om voor te stellen als mascotte van het bedrijf. DENKie maakte een getekende versie van Stan die zal terugkomen in de communicatie rond veiligheid en netheid. Met zijn fluohesje aan is hij klaar om het welzijn op het werk te verbeteren.

We doen het veilig, altijd!

Bij Vorsselmans stellen ze de veiligheid van hun werknemers voorop en dus creëerde DENKie een affiche die deze stelling in beeld brengt. De QR-code op de affiche verwijst rechtstreeks naar de welzijnscampagne. Wie de code scant, krijgt een DENKie-filmpje te zien waarin Stan een voorbeeld geeft bij de vier thema’s: veiligheid, orde en netheid, kwaliteit en duurzaamheid en milieu.

Opgeruimd staat netjes

Een opgeruimde werkplaats is niet enkel aangenaam en veiliger, maar straalt ook professionalisme uit. Orde en netheid op kantoor, aan de tikklok en in de productie. Daar streeft Vorsselmans naar! DENKie maakte verschillende affiches met tips en tricks om de ruimtes ordelijk en net te houden. De illustraties spreken al voor zich, maar de tekst maakt de boodschap extra duidelijk.

Meer info? Demo? +32 59 34 02 80info@denkie.com.

DENKie België
Vaartstraat 13 – 15
8400 Oostende

DENKie Nederland
Kommavlinder 27
4007 HP Tiel

+32 59 34 02 80
info@denkie.com