Mail ons op info@denkie.com of bel +32 59 340 280 voor meer info.

Altez

Veilig bouwen aan de toekomst

Onze services

Branding veiligheidscampagne
Branding Altez Academy
Ontwikkeling opleidingsplatform
Animatie voor opleidingsmodules
Animatievideo

Vraag van de klant

Altez Construction Group, allround bouwpartner voor agrarische, hippische en industriële projecten, bouwt dagelijks aan industriële gebouwen van de toekomst. Uiteraard ook aan de toekomst van haar medewerkers, waarbij veiligheid primeert! Altez schakelde DENKie in om medewerkers te enthousiasmeren, e-learning te optimaliseren en om van veiligheid on the job een trending topic te maken.

Onze oplossing

Altez streeft naar meerwaarde, kwaliteit en originaliteit in elk project. De geheime bouwsteen van DENKie om het Altez-team te enthousiasmeren? Fun! Wij vertaalden de funfactor in een opleidingsplatform dat voor iedereen vlot toegankelijk is. Ook aan de nodige animo werd gedacht.

Tezzy als de rots in de branding

We werkten een complete branding uit: enerzijds voor een veiligheidscampagne, anderzijds voor het interne leerplatform ‘Altez Academy’. Een tof logo en speelse mascottes doen de medewerkers bijna vergeten dat het om serieuze opleidingsmaterie gaat! Mascotte Tezzy, een bever die niets liever doet dan bouwen, neemt hen op sleeptouw, samen met alter ego’s Tessa en Alex. 

Uitgelichte afbeelding Case Altez
DENKie platform Case Altez

Education is key & fun

Het online opleidingsplatform dat wekelijks nieuwe e-learning voorschotelt, is nu intern gekend als de Altez Academy. De lesinhoud is geanimeerd en gepersonaliseerd, zowel voor de salesafdeling als voor technische medewerkers. Met meer dan 40 beschikbare modules blijft Altez zich dag na dag verder ontwikkelen! 

Next level leermodules

De preventieadviseur van Altez zorgt voor de inhoud van de leermodules op Altez Academy, DENKie pimpt de looks van deze digitale lessen. Van een geanimeerde intro en outro tot toffe icoontjes: we ontwikkelden allerlei digitale Altez-tools. 

Leermodules Case Altez
Animatie buy in Case Altez

Geanimeerd gezelschap in een glansrol

CEO Eric, HR-consulente Astrid en preventieadviseur Johan. Het zijn niet alleen belangrijke pijlers binnen Altez, maar ook spilfiguren binnen de Altez Academy. We creëerden daarom toffe animatiefiguren van dit drietal. Herkenbaarheid troef in de animatievideo op het opleidingsplatform! 

Meer info? Demo? +32 59 34 02 80info@denkie.com.